Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων

 
 
 

8 webinars από την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Αγαπητές φίλες και Αγαπητοί φίλοι,

Θέλοντας να συμβάλουμε στο διάλογο, "μέσα από το σπίτι" που αναπτύσσεται για φλέγοντα θέματα της εκπαίδευσης, σε αυτήν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, προγραμματίσαμε μια σειρά από webinars με συνεντεύξεις ειδικών με στόχο να τροφοδοτήσουμε τον προβληματισμό. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Κατά την εγγραφή σας στη φόρμα μπορείτε να επιλέξετε ποιο / ποια από τα διαθέσιμα webinars επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Στη συνέχεια, την ημέρα κατά την οποία θα υλοποιείται καθένα από τα webinars που έχετε δηλώσει και δυο (2) ώρες πριν την έναρξή του, θα λαμβάνετε το σχετικό Link για τη σύνδεσή σας. Τα webinars έχουν προγραμματιστεί τις παρακάτω ημερομηνίες με ώρα έναρξης στις 18.00 και αναμενόμενη διάρκεια 45' περίπου (20-30' η παρουσίαση του θέματος - συνέντευξη και 20' συζήτηση):

1. Τετάρτη, 29 Απριλίου: Α. Κόκκος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με θέμα: «Η επέκταση της χρήσης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Κίνδυνοι και Ευκαιρίες». Λόγω μεγάλης συμμετοχής και δυσκολίας παρακολούθησης το webinar θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου, ώρες 18.00-19.00.

2. Τετάρτη, 6 Μαΐου: Δεληγιάννης Δημήτρης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, με θέμα: « Δραστηριότητες μιας Πόλης που Μαθαίνει στην εποχή της πανδημίας».

3. Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020: Δ. Βεργίδης, Ομότιμος Καθηγητής Επιμόρφωσης & Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Μαθαίνοντας έξω από την αίθουσα διδασκαλίας, τι και πώς; (στα χρόνια της πανδημίας και όχι μόνο).

4.Τετάρτη, 20 Μαΐου: Θανάσης Καραλής, Καθηγητής Διά Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: «Συμμετοχή των ενηλίκων στη διά βίου Εκπαίδευση: ερευνητικά δεδομένα και συμπεράσματα για την περίοδο της πανδημίας» 

5. Τετάρτη, 27 Μαΐου: Γιώργος Κουλαουζίδης, Επίκουρος Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο ΕΑΠ, με θέμα: «Η μάθηση στην ενηλικιότητα: βιογραφικές αποσυνδέσεις, κριτική σκέψη και μεθοδολογία εκπαίδευσης»

6. Τετάρτη, 3 Ιουνίου: Άννα Τσιμπουκλή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ, με θέμα : «Η ανάπτυξη προγραμμάτων εκπαίδευσης στο πλαίσιο οργανισμών κοινωνικής φροντίδας και οι προκλήσεις της νέας εποχής»

7. Τετάρτη, 10 Ιουνίου: Έφη Κωσταρά, Δρ. Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με θέμα: «Αξιοποιώντας τις αρχές της μετασχηματίζουσας μάθησης στο σχολείο σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας»

8. Τετάρτη, 17 Ιουνίου: Μάνος Παυλάκης, Σύμβουλος-Καθηγητής στο ΕΑΠ, με θέμα: «Μετασχηματισμός στην ομάδα: συμπεράσματα και προκλήσεις στην εποχή του COVID-19»

Τα webinars θα βιντεοσκοπούνται, ώστε να αναρτώνται στο site και τα social media της Ένωσης, για όσους / όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν online.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://forms.gle/g1kE846DCR5zD3rD7 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required
 

Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

Πλατφόρμα Εκπαίδευσης

COVER PRINT

alexis kokkos book banner

Δίκτυο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών

diktuo epimorfosis ekpaideu

 

Δίκτυο Μετασχηματίζουσας Μάθησης

diktuo metasximatizousas

 

Τρέχοντα Ευρωπαϊκά Προγράμματα     

SkiP - Skills of People

Στοχεύει στην αντιμετώπιση των ατομικών και κοινωνικών αναγκών των ατόμων με σοβαρές αναπηρίες.

Δείτε εδώ μία σύντομη περιγραφή αναφορικά με τους στόχους, την ομάδα- στόχο του προγράμματος κ.ά.

1st Newsletter SkiP

2nd Newsletter SkiP

3rd Newsletter SkiP

4th Newsletter SkiP

Διαβάστε Περισσότερα...

Educate

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Newsletter Educate  

Διαβάστε περισσότερα...                                                                     

 

Train the Provider

Logottp

Δείτε εδώ μία σύντομη περιγραφή αναφορικά με τους στόχους, την ομάδα-στόχο του προγράμματος κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

 

Ευρωπαϊκοί Φορείς

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd