Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Δραστηριότητες- Ειδήσεις

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 17.30 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Προγράμματος «Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη» που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΝΕΟΝ και την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Στην εκδήλωση πήραν μέρος πάνω από 200 σύνεδροι. Το Πρόγραμμα απευθύνθηκε σε 1.000 Εκπαιδευτικούς και Σχολικούς Συμβούλους, σε Διδάσκοντες στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και σε Εκπαιδευτές Ενηλίκων, οι οποίοι ήδη έχουν εφαρμόσει τη μέθοδό του σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευόμενους.

Υλικό Εκδήλωσης:

Φωτογραφικό Υλικό:

IMG 3233 IMG 3241 IMG 3247 IMG 3252IMG 3259 IMG 3261 IMG 3266 IMG 3267 

 IMG 3274 IMG 3271


Μετά την επιτυχή διοργάνωση των τριών πρώτων κύκλων η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων για τέταρτη φορά προσφέρει το e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο "Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση".

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτικούς και φοιτητές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Σε όσες και όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα και εκπονήσουν την τελική εργασία, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 200 ωρών.

Ενδεικτικές γνώμες για το πρόγραμμα: "Ήταν αλληλεπιδραστικό και βιωματικό. Συμμετείχα πλήρως έχοντας την ευκαιρία να εκφράσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ διαφορετικό από άλλα σεμινάρια", "Ποτέ δεν είχα δει ένα έργο τέχνης με αυτόν τον τρόπο, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι.."

Για να εγγραφείτε συνδεθείτε στο: https://docs.google.com/forms/d/1QsThASKb_KnYp-21qxFgQ5O435ygCLymkIAa2YpZFiE/viewform

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required
 

COVER PRINT

alexis kokkos book banner

 
 

Train the Provider

Logottp

Δείτε εδώ μία σύντομη περιγραφή αναφορικά με τους στόχους, την ομάδα-στόχο του προγράμματος κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!