Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Σεμινάρια-Επιμορφώσεις

E-LEARNING ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ",  με υπεύθυνο τον Α. Κόκκο

 

Μετά την επιτυχή διοργάνωση των τριών πρώτων κύκλων, η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων προσφέρει το e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο "Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση".

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτικούς και φοιτητές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Σε όσες και όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα και εκπονήσουν την τελική εργασία, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 200 ωρών.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 


FORUM ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι λειτουργεί στο πλαίσιο του Δικτύου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών ένα Forum Διαλόγου επάνω σε δέκα εκπαιδευτικά θέματα. Μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όσες και όσοι επιθυμούν. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


E-LEARNING Σεμινάριο για την ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

 

Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων διοργανώνει καινοτόμο e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο"Πολυδιάστατη Μάθηση" συνολικής διάρκειας 200 ωρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε φοιτητές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καθώς και σε εκπαιδευτές ενηλίκων που επιθυμούν να κατακτήσουν μία καινοτόμο θεώρηση που αφορά σε όλες τις διαστάσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να ασκήσουν τις ικανότητές τους ώστε να μπορούν να την εφαρμόζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ"‏

Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με τίτλο 'Σχεδιασμός και Αξιολόγηση Προγραμμάτων Βιωματικών Δράσεων- Ερευνητικών Εργασιών- Δημιουργικών δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το σεμινάριo έχει διάρκει 40 ώρες, εκ των οποίων διά ζώσης είναι μόνο οι 12. Εκπαιδεύτρια είναι η Βιβή Βασάλα.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required
 

COVER PRINT

alexis kokkos book banner

 
 

Train the Provider

Logottp

Δείτε εδώ μία σύντομη περιγραφή αναφορικά με τους στόχους, την ομάδα-στόχο του προγράμματος κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!